Schoolvoorstellingen van formaat

Schoolvoorstellingen met zowel een educatief als ontspannend karakter daar zorgen wij voor. Iets waar kinderen wat van opsteken en tegelijkertijd ook nog plezier aan beleven.

Schoolvoorstellingen voor groot en klein, afgestemd op de hele basisschool. Onze shows zijn een afwisseling van educatie, interactie en dit op een unieke manier gebracht.

Educatieve schoolvoorstelling met Boer Flipo

Educatieve schoolvoorstelling met Boer Flipo

Boer Flipo goochelt met fruit en groente, laat duiven verdwijnen en een konijn verschijnen.

Daardoor is Flipo de leukste boer van het land. Flipo maakte van zijn goochelshow, een fruit- en groenteshow waar de leerlingen iets van opsteken.

Net omdat er een gezonde afwisseling is van knappe goochelacts en een leerrijke boodschap zijn de kinderen op een unieke manier bezig met gezonde voeding.

Flipo laat de kinderen kennis maken met allerlei verschillende soorten fruit en groenten. Omdat dit op een grappige en ludieke manier gebracht wordt hebben de kinderen niet het gevoel dat ze aan het studeren zijn.

Deze voorstelling is geschikt voor de hele basisschool.

Boer Flipo, ook gekend als Clown Flipo werd in 2004 verkozen tot beste Europese ballonartiest van het jaar. Hierdoor behoort hij tot de betere ballonartiesten in ons land.

Educatieve schoolvoorstelling met Boer Flipo

Interactieve schoolvoorstelling met Gekke Jorre

Gekke Jorre - Schoolvoorstelling

Gekke Jorre is de ballonartiest, clown en goochelaar van deze tijd. Hij gebruikt ballonnen en goocheltrucs om zijn publiek te vermaken.

Na een optreden van Gekke Jorre wordt het moeilijk om deze interactie en gedreven gezelligheid te evenaren.

Wat Gekke Jorre doet is ludiek en bijzonder amusant. Hij is intussen een veel gevraagd artiest in België en Nederland.

Deze voorstelling is geschikt voor de hele basisschool.

Gekke Jorre behaalde tot twee keer toe de eerste prijs op het Belgisch kampioenschap waarin de beste kindergoochelaar van het land werd verkozen.

Gekke Jorre de geniale gek in actie.